Donderdag in Op1: Angela Groothuizen over haar rol in de serie 'Tweede Hans'

Donderdag in Op1: Angela Groothuizen over haar rol in de serie 'Tweede Hans'
Dit zijn de gasten van donderdag 28 april

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Sven Kockelmann en Fidan Ekiz. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 28 april

  • Westerse wapenleveringen aan Oekraïne kunnen onbedoeld serieuze gevolgen hebben voor Europa. Dat zegt Kremlinwoordvoerder Dmitri Peskov. Volgens de woordvoerder kan het leveren van zware wapens de veiligheid van het continent bedreigen en tot instabiliteit leiden. Hoe serieus moeten we de dreiging nemen? We bespreken het vanavond met oud-commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn.

  • Enorme rijen in de vertrekhallen en mensen die dagenlang op hun bagage wachten. Er heerst grote drukte op luchthaven Schiphol door personeelstekorten. En dat probleem is voorlopig nog niet opgelost, zegt COO van Schiphol Hanne Buis. Vanavond bij Op1 vertelt ze waarom.

  • Angela Groothuizen gaat weer acteren. De zangeres is vanaf vrijdag te zien in de comedy Tweede Hans, waarin ze de dirigent speelt van een mannenkoor. Angela acteerde al eerder in films en series; is dit een definitieve carriere-switch, nu ze bezig is aan haar laatste tour met de Dolly Dots? Ze vertelt er vanavond meer over in Op1.

  • Het OM start een onderzoek in naar de uitspraken van Johan Derksen in Vandaag Inside. Derksen vertelde in de uitzending dat hij in de jaren 70 een bewusteloze vrouw had gepenetreerd met een kaars, maar zwakte die uitspraak gisteren af door te beweren dat hij de kaars alleen tussen haar benen had gezet.Steven Brunswijk was die avond te gast bij het programma, waar gelachen werd om de bekentenis. Vanavond schuift hij aan bij Op1 samen met jurist Martine Goeman en oud-programmadirecteur bij SBS Tina Nijkamp, die vindt dat het tijd is voor een cultuuromslag bij Talpa.

  • Na acht jaar hoofdredacteur te zijn geweest bij de Twentsche Courant Tubantia stopt Martha Riemsma ermee: vanaf 1 mei is ze hoofdredacteur af. In haar acht jaar als hoofdredacteur zag Riemsma hoe belangrijk regionale journalistiek is: een hoop problemen bereiken anders de politiek niet. Vanavond vertelt ze bij Op1 waarom.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

:[article:videos](ids:"437648,436520" title:"Bekijk ook")

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Angela Groothuizen over haar rol in de serie 'Tweede Hans' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV