Woensdag in BN'ers in het ziekenhuis: Philippe vervangt blaaskatheter

Woensdag in BN'ers in het ziekenhuis: Philippe vervangt blaaskatheter
Stageperiode is ongeveer halverwege

Kijktip :

Moedig zwoegen de bekende Nederlanders in BN'ers in het ziekenhuis verder. Hoewel het werk in het ziekenhuis heftig en intensief is, gebeuren er ook veel mooie dingen. Daar zal Philippe Geubels in de aflevering van woensdag (11 mei) misschien echter anders over denken...

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Angst
Rachel Hazes had voor het begin van BN'ers in het ziekenhuis twee grote angsten: voor naalden en de dood. Ze is nu bijna halverwege haar stage en ze zet steeds meer stappen om haar angst voor naalden te overwinnen. Philippe moet tot zijn grote schrik in deze aflevering een blaaskatheter vervangen. Als dat maar goed gaat.

Geraakt
Natasja Froger kennen we uit andere programma's als een emotioneel betrokken mens en dat laat ze ook hier weer zien. Ze is geraakt door de positieve levenshouding van een patiënt die enkel nog kan spreken door een kastje op zijn keel. Caroline van der Plas houdt de hand van een patiënt vast tijdens een pijnlijke ingreep.

BN'ers in het ziekenhuis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV