Recensie: Along for the Ride is luchtig tussendoortje, maar mist goed script

Recensie: Along for the Ride is luchtig tussendoortje, maar mist goed script
Van de makers To All the Boys I've Loved Before

Film :

Sinds 6 mei is de film Along for the Ride op Netflix te zien. Zonder een al te zure filmrecensie te schrijven, moet je je klaar maken voor een voorspelbaar, ongemakkelijk en vrij saai liefdesavontuur tussen twee knappe mensen. Lees hier de filmrecensie van Along for the Ride.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Eli en Auden
In de zomer voordat ze op de universiteit begint ontmoet Auden de mysterieuze Eli, een mede-slapeloze. Terwijl de badplaats Colby slaapt, beginnen de twee aan een nachtelijke zoektocht om Auden te helpen het leuke, zorgeloze tienerleven te ervaren waarvan ze nooit wist dat ze dat wilde.

Belmont Cameli (Eli) en Emma Pasarow (Auden) in de film 'Along For The Ride'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 49% | IMDb ★ 6,0

Along for the Ride is gebaseerd op een van de populaire romantische tienerboeken van Sarah Dessen en geregisseerd door een scriptschrijver van de To All the Boys-trilogie. Voor de doelgroep is dit tussendoortje nog best te pruimen, maar het slechte script gooit roet in het eten. Spannender dan een potje midgetgolf, BMX-fietsen of het spelletje "vier op een rij" wordt het niet, met magere dialogen in een uitgekauwd verhaal. En dan kan topactrice Andie MacDowell (briljant in de serie Maid in een soortgelijke rol als zeurende moeder) ook geen verschil meer maken. Een rijke aanwinst voor Netflix is Along for the Ride niet. Anderhalve ster.

Cast
Naast Emma Pasarow (Super Pumped) en Belmont Cameli (Saved by the Bell) zijn ook Andie MacDowell (Groundhog Day) en Dermot Mulroney (Dirty Grandpa) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Sofia Alvarez (To All the Boys: P.S. I Still Love You).

Vanaf 6 mei 2022 is de film Along For The Ride te zien op Netflix. Genre: drama, romantiek. Tijdsduur: 107 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Along for the Ride is luchtig tussendoortje, maar mist goed script of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV