Trapped seizoen 2 vanaf vrijdag 13 mei te zien op Canvas

Trapped seizoen 2 vanaf vrijdag 13 mei te zien op Canvas
Vervolg van IJslandse thrillerserie

Kijktip :

Op de Vlaamse zender Canvas is vanaf vrijdag (13 mei) het tweede seizoen van de IJslandse thrillerserie Trapped (originele titel: Ófærð) te zien. Wekelijks op de late avond, na elven.

Brand
Het nieuwe seizoen begint meteen met een gruwelijk incident. Een man steekt zichzelf én de minister van Industrie in brand voor het parlementsgebouw in de hoofdstad Reykjavik. Het land is in shock en het is nog maar de vraag of de vrouwelijke minister het overleeft. En wat was het motief van de brandstichter?

Wending
Andri Ólafsson, ondertussen benoemd tot inspecteur bij de politie in de hoofdstad, krijgt de leiding over de zaak. Dit brengt hem naar zijn vroegere omgeving, waar zijn oude politiepartner Hinrika nu de sheriff van de stad is. Wanneer een voorman in een naburige krachtcentrale dood in zijn schuur wordt gevonden, neemt het verhaal een verrassende wending.

Het tweede seizoen van Trapped is vanaf vrijdag 13 mei wekelijks na 23.00 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's