Bijzondere documentaire Sexual Healing maandag te zien op NPO 2

Bijzondere documentaire Sexual Healing maandag te zien op NPO 2
Spastische Evelien wil graag intiem contact

Kijktip :

Hoe frustrerend is het als je door je beperking, maar met een gezond libido, nooit intimiteit of seks kunt ervaren? Of wanneer je je hele leven alleen functioneel wordt aangeraakt door hulpverleners? En klopt het dat je door seks en intimiteit een heler mens wordt? De documentaire Sexual Healing hoopt een antwoord op die vragen te vinden.

Sexual Healing gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Spastisch
Dat doen we aan de hand van het verhaal van Evelien, een vrouw van 53 die vanaf haar geboorte spastisch is. Ze snakt naar intiem contact en erkenning voor wie ze is, maar ze heeft een paar teleurstellende sekservaringen op zak. Tijdens haar persoonlijke reis ontdekt Evelien nieuwe dingen bij zichzelf en haar lichaam. Ondanks haar onzekerheden stelt ze zich langzaam open voor behoeften en verlangens die ze altijd heeft weggestopt.

Botsen
De ontluikende nieuwsgierigheid en het enthousiasme van Evelien botsen met een diepgeworteld laag zelfbeeld, maar daardoor laat ze zich niet uit het veld slaan. Sexual Healing is een documentaire over de noodzaak van intiem, menselijk contact en hoe complex het kan zijn om dat te verwezenlijken wanneer seks hebben niet vanzelfsprekend is.

De documentaire Sexual Healing is maandag 16 mei om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Sexual Healing terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere documentaire Sexual Healing maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV