Donderdag in BEAU: Schaatster Carlijn Achtereekte gaat wielrennen

Donderdag in BEAU: Schaatster Carlijn Achtereekte gaat wielrennen
Dit zijn de gasten van donderdag 19 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op donderdag 19 mei.

De gasten bij Beau van donderdag 19 mei

  • Miss Montreal moest anderhalf jaar rustig aan doen vanwege corona, maar is nu uit de startblokken geschoten. Deze zomer staat ze op meer dan 30 festivals en die gaat ze helemaal plat spelen met haar nieuwe single 'Adem'.

  • De aanhang van Rangers FC zingen de hit Links Rechts van Snollebollekes en United-fans zingen Erik ten Hag toe. Met Hans Kraay jr. en Bas Nijhuis bespreken we mooiste en creatiefste spreekkoren in het stadion.

  • Ze won goud op het ijs tijdens de Olympische Spelen in Zuid-Korea. Nu maakt Carlijn Achtereekte een bijzondere stap: ze verruilt het schaatsen voor een carrière in het wielrennen! Hoe gaat ze in deze nieuwe sport alles uit zichzelf halen? Vanavond vertelt ze erover bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in BEAU: Schaatster Carlijn Achtereekte gaat wielrennen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV