FC Eindhoven - ADO Den Haag live op tv (play-offs promotie/degradatie)

Gaan de Hagenezen het afmaken?

Sport :

Op zaterdag 21 mei spelen ADO Den Haag en FC Eindhoven in de return van de halve finale van de play-offs promotie/degradatie tegen elkaar in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Heenwedstrijd
In de eerste halve finale wonnen de Hagenezen met 2-1 in eigen huis. De goals kwamen van middenvelder Klas en de veelgeprezen spits Thomas Verheijdt.

ADO Den Haag
ADO Den Haag haalde dit jaar de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie en won in de kwartfinale van NAC. Eindhoven eindigde vier punten hoger en won van nummer 9 De Graafschap in de kwartfinale.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het NOS Studio Sport is vanaf 23.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Eindhoven - ADO Den Haag is zaterdag 21 mei om 16.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.