Nieuwe misdaadserie Sophie Cross vanaf zaterdag te zien op NPO 3

Nieuwe misdaadserie Sophie Cross vanaf zaterdag te zien op NPO 3
Franstalige miniserie met drie lange afleveringen

Kijktip :

De Franse misdaad-/thrillerserie Sophie Cross is vanaf zaterdag 28 mei drie zaterdagen met een aflevering van speelfilmlengte te zien op NPO 3. In de serie volgen we de briljante advocate Sophie Cross, die plotseling in een nachtmerrie belandt.

Sophie Cross aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Zomerse dag
Sophie Cross beleeft samen met haar vijfjarige zoontje Arthur Leclercq een heerlijke, zonnige zomerdag in hun huis bij een meer. Als Sophie even de aandacht verliest is haar zoontje plotseling spoorloos verdwenen. Uit pure wanhoop besluit Sophie haar carrière als advocate op te geven.

Politie
Ze maakt een carrièreswitch naar de politie, waar haar man Thomas ook werkt. Bij haar eerste zaak wordt na een aanrijding een lijk aangetroffen in de achterbak van de auto van een bekende dealer. Sophie probeert haar plek in het team te verdienen en duikt in de zaak.

De driedelige misdaadserie Sophie Cross is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Sophie Cross terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie Sophie Cross vanaf zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV