Nieuwe reeks Het Jachtseizoen start zaterdag met Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Nieuwe reeks Het Jachtseizoen start zaterdag met Olcay Gulsen en Ruud de Wild
Op de vlucht voor Team StukTV

Kijktip :

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns - alias Team StukTV - zijn vanaf zaterdag 4 juni terug met een gloednieuw seizoen van Het Jachtseizoen op SBS6, waarin bekende Nederlanders op de vlucht slaan.

Bekijk wie alle deelnemers van dit seizoen van Het Jachtseizoen zijn.

Regels
In de bekende oranje gevangenisoveralls slaat een duo op de vlucht voor de mannen van StukTV. Het doel: vier uur lang uit hun handen blijven. Er zijn echter wel regels aan verbonden. Zo mogen de ontsnapte BN'ers hun eigen telefoon en geld niet gebruiken, en mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten.

GPS-tracker
Ook krijgen ze een GPS-tracker die elke tien minuten de exacte locatie doorstuurt naar Giel, Thomas en Stefan. Gelukkig krijgen de bekende duo's wel twintig minuten voorsprong. In de eerste aflevering ontsnappen presentatrice/tv-persoonlijkheid Olcay Gulsen en radio-dj Ruud de Wild, die sinds enige tijd een stel vormen, uit de gevangenis.

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV