Maandag bij Op1: Phil Boonen en Bas Dingemanse over zaak tegen Donny M.

Maandag bij Op1: Phil Boonen en Bas Dingemanse over zaak tegen Donny M.
Dit zijn de gasten van 6 juni

Kijktip :

Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid presenteren vanavond de talkshow Op1, waarin vanavond aandacht zal zijn voor de film Marrokaanse bruiloft, maar ook voor de zaak tegen Donny M. Dit zijn de gasten van maandag 6 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Op1 - maandag 6 juni

  • Het lot van Boris Johnson hangt aan een zijden draadje, als de Britse Conservatieve Partij stemt over het wel of niet aanblijven van de Britse premier. Rond 22.00 uur komt de uitslag naar buiten en daarna vertelt Suse van Kleef ons vanuit Londen hoe de avond is verlopen.
  • Donny M., die wordt verdacht van de moord op de 9-jarige Gino is al eerder veroordeeld voor het misbruiken en mishandelen van twee jongens. Hoe kan het dat M. toch weer kon toeslaan? Advocaat Phil Boonen en Bas Dingemanse, die de zaak op de voet volgt, schuiven aan.
  • In Marokkaanse bruiloft (lees hier onze recensie) kruipt Soumaya Ahouaoui in de rol van Yasmine, een Marokkaanse vrouw die er alles aan doet om goede strafrechtadvocaat te zijn. Haar familie wil echter dat ze zo snel mogelijk in het huwelijksbootje stapt. Zijn liefde en haar ambitie te combineren?
  • Overdag plotseling in slaap vallen en ’s nachts juist wakker liggen. Narcolepsiepatiënten Kimberley Vonk en Bas de Gast maken het dagelijks mee. Ze vertellen met bijzonder Hoogleraar Slaapgeneeskunde Gert Jan Lammers hoe het is om te leven met deze zeldzame aandoening.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV