Spannende dramaserie Deadwater Fell vanaf zondag 12 juni te zien op NPO 2

Spannende dramaserie Deadwater Fell vanaf zondag 12 juni te zien op NPO 2
Mysterieuze thriller op de late zondagavond

Kijktip :

Zondag 12 juni begint de vierdelige Britse dramaserie Deadwater Fell op NPO 2. In de serie strijken we neer in het vredige Schotse plaatsje Kirkdarroch, dat plotseling geconfronteerd wordt met een tragedie na een feestelijke dag.

Deadwater Fell aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Brand
De inwoners gaan tevreden naar bed, maar plotseling breekt er brand uit in het huis van Tom en Kate Kendrick. Hun vrienden (en buren) Jess Milner en politiecommissaris Steve slaan alarm. De brand blijkt fataal: Steve sleept Kate naar buiten, die al dood blijkt te zijn. Ondertussen zitten de drie kinderen van de familie Kendrick binnen opgesloten.

Geen ongeluk?
Al snel worden sporen aangetroffen die erop wijzen dat de fatale brand, met gruwelijke gevolgen, geen ongeluk was. Ook wordt langzaam maar zeker duidelijk dat de familie Kendrick niet zo gelukkig was als ze zich voordeed; Kate slikte antidepressiva, ze was onlangs betrokken bij een ongeluk en op de achtergrond speelde ook nog een affaire.

De Britse serie Deadwater Fell is vanaf zondag 12 juni wekelijks rond 23.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Deadwater Fell terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's