Woensdag in Humberto: Helga van Leur over extreme warmte dit weekend

Woensdag in Humberto: Helga van Leur over extreme warmte dit weekend
De gasten van woensdag 15 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto Dit zijn de gasten van woensdag 15 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - woensdag 15 juni

  • Minister Dennis Wiersma voor Primair en Voortgezet Onderwijs wil scholen sneller hard aan kunnen pakken bij misstanden. Over de wet die dat moet regelen debatteert hij morgen met de Tweede Kamer. Vanavond vertelt hij erover bij Humberto.

  • Need for speed! Vorige week kwam de kinderdroom van Mark Tuitert uit: hij mocht in Tuscan Arizona meevliegen in een F-16 straaljager. Vanavond is hij te gast.

  • De extreme warmte uit Spanje komt onze kant op. Weervrouw Helga van Leur vertelt vanavond over de extreme warmte dat dit weekend onze kant op komt.

  • Een zwarte dag voor alle fans van de K-popband BTS. Gisteren kondigden ze aan tijdelijk te pauzeren, zodat ze zich kunnen focussen op hun solocarrieres. Radiopresentatoren Mischa Blok en Emmely de Wilt schuiven hierover aan.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's