Comedy-dramaserie The Catch vanaf zondag 19 juni te zien op Net5

Comedy-dramaserie The Catch vanaf zondag 19 juni te zien op Net5
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

Op Net5 is vanaf zondag 19 juni de Amerikaanse comedy-dramaserie The Catch te zien. Elke zondagavond kunnen we genieten van een dubbele aflevering van deze serie, die draait om het leven van Alice Vaughan.

Bruiloft
Alice en haar bedrijf, Anderson-Vaughan Investigations, worden geteisterd door een mysterieuze Mr. X, die geld van hun klanten steelt en hen altijd een stap voor lijkt te zijn. Ondertussen speelt er ook in de privélevens van de detectives genoeg: de aankomende bruiloft van Alice vormt een sterk contrast met de slepende scheiding van haar partner Valerie Anderson.

Verloofde
De schok bij Alice is echter gigantisch wanneer haar verloofde, die zich voordeed als ene Christopher Hall, plotseling spoorloos verdwijnt - samen met al haar geld én de data van haar cliënten. Ze beseft dat ze is opgelicht en zint op wraak. Ook de FBI zit hem achterna en hoopt op de steun van Alice om hem op te pakken.

De Amerikaanse comedy-dramaserie The Catch is vanaf zondag 19 juni wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net5.

Actuele video's

Meer actuele video's