Concert Guus Meeuwis - Groots met een zachte G zondag te zien op RTL 4

Concert Guus Meeuwis - Groots met een zachte G zondag te zien op RTL 4
Hoogtepunten van de editie van 2022

Kijktip :

RTL 4 zendt zondag 26 juni een compilatie-uitzending uit van het Groots met een zachte G-concert dat Guus Meeuwis op 11 juni 2022 in het Philips Stadion in Eindhoven gaf. Na twee jaar corona was Meeuwis eindelijk terug op zijn 'thuispodium'.

Groots met een zachte G gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Oeuvreprijs
In 2006 ging een jongensdroom van Meeuwis in vervulling. Toen mocht hij voor het eerst in het Philips Stadion zingen. Ruim anderhalf decennium later is het uitgegroeid tot het grootste jaarlijks terugkerende muziekevenement van een Nederlandse soloartiest. De status van Meeuwis werd dit jaar eens te meer duidelijk doordat hij de Edison Oeuvreprijs ontving.

Hits
De laatste jaren zien we Meeuwis niet meer zo vaak in de Top 40, maar hij heeft natuurlijk talloze hits waar hij op terug kan vallen. In de jaren negentig boekte Meeuwis met zijn band Vagant successen als 'Het is een nacht...', 'Per spoor (Kedeng kedeng)', 'Zo ver weg' en ''t Dondert en 't bliksemt'. En wat te denken van zijn solohits: 'Brabant', 'Geef mij je angst', 'Tranen gelachen', 'Proosten' en nog veel meer.

Het concert Groots met een zachte G van Guus Meeuwis is zondag 26 juni om 21.25 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je Groots met een zachte G terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV