Concertregistratie From Southeast with Love vrijdag te zien op NPO 3

Concertregistratie From Southeast with Love vrijdag te zien op NPO 3
Beste artiesten uit Amsterdam Zuidoost

Kijktip :

In het speciale muziekprogramma From Southeast with Love zien we de beste artiesten uit Zuidoost, het muzikaal meest veelzijdige stadsdeel van Amsterdam. Zij treden samen op in het Concertgebouw in de hoofdstad.

From Southeast with Love gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Verbinding
Dit unieke concert werd gehouden op 5 juni 2022. De verbinding van culturen, de muzikale rijkdom van Amsterdam en Zuidoost én de liefde voor muziek wordt gevierd. Een aantal artiesten vertelt hoe verknocht ze zijn aan hun stadsdeel. En hoe de muziekcultuur in Zuidoost ze alle kansen gaf zich als artiest te ontwikkelen.

Edsilia Rombley
Er zijn optredens van de Surinaamse band La Rouge, hiphopartiest Yung Nnelg en de Afro-Surinaamse groep Black Harmony en Edsilia Rombley duikt op als special guest. Ze worden allen begeleid door het Southeast All Star Ensemble onder leiding van Benny Alwart. De presentatie is in handen van Soundos El Ahmadi en Défano Holwijn.

De concertregistratie From Southeast with Love is vrijdag 1 juli om 22.05 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je het concert From Southeast with Love terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV