Donderdag in Op1: Minister Wopke Hoekstra vertelt over de NAVO-top

Donderdag in Op1: Minister Wopke Hoekstra vertelt over de NAVO-top
De gasten in Op1 van donderdag 30 juni

Kijktip :

Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van donderdag 30 juni

  • De NAVO wordt sterker en groter. Het bondgenootschap is het eens geworden over toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO en de snelle reactiemacht breidt uit van 40 duizend naar 300 duizend militairen. Minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra was aanwezig bij de historische top en vertelt er vanavond over bij Op1.

  • Het ruikt, smaakt en ziet eruit als een echt stuk vlees. Het bekendste biefstukrestaurant van Nederland zette deze week een plantaardige biefstuk uit een 3D printer op de kaart. Meesterkok Ron Blaauw experimenteert er al langer mee. Eten we in de toekomst allemaal 'vlees' uit de printer? De chef-kok schuift vanavond aan bij Op1 samen culinair journalist Hiske Versprille.

  • De politie gaat flink op de schop. Er moet een cultuuromslag komen om de onveilige werksfeer te verbeteren en de Landelijke Eenheid wordt opgesplitst in twee delen. Politiechef van de Landelijke Eenheid Oscar Dros en Bernt Schneiders, voorzitter van de onderzoekscommissie-Schneiders, reageren vanavond bij Op1.

  • Als het aan het OM ligt zullen mensen die bij de boerenprotesten strafbare feiten hebben gepleegd snel en hard aangepakt worden. De hoogste baas van het OM Gerrit van der Burg is vanavond te gast samen met politiek verslaggever Thomas van Groningen, die voor ons het debat in de Tweede Kamer over de boerenrellen volgt.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV