Donderdag in Humberto: Luuk Ikink en Jermaine Ellenkamp blikken terug op aanslag Peter R. de Vries

Donderdag in Humberto: Luuk Ikink en Jermaine Ellenkamp blikken terug op aanslag Peter R. de Vries
De gasten van donderdag 30 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van donderdag 30 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - donderdag 30 juni

  • Hij was net klaar met de uitzending van RTL Boulevard toen Nederlands bekendste misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd neergeschoten. Boulevard collega's Luuk Ikink en Jermaine Ellenkamp blikken bijna een jaar later terug op de dag van de aanslag.

  • De paradijsvogels van Son Mieux waren de grote verrassing van Pinkpop en nu zijn ze klaar voor een volle festivalzomer. Vanavond spelen ze hun grootste hit 'Multicolor'.

  • Miguel Wiels is de bandleider van Even tot hier. Maar de componist schreef ook meer dan 240 nummers voor K3. Liedjes die vele tientallen miljoenen keren zijn beluisterd. Vanavond leren we Miguel Wiels beter kennen bij Humberto.

  • Woedende boeren, bedreigde ministers en wegblokkades: de Kamer debatteert vanavond over de maatschappelijke onrust die is ontstaan tijdens de boerenprotesten de afgelopen dagen. We bespreken het met Floor Bremer, Jacquelien van Stekelenburg en Berend Mulder.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV