Humberto Tan heeft oplossing voor Groningers: "Een ton voor alle gedupeerden"

Humberto Tan heeft oplossing voor Groningers: "Een ton voor alle gedupeerden"

Dinsdag 28 juni 2022 om 08:47

Maandag is de parlementaire enquête naar de gaswinning in Groningen begonnen. Op de eerste dag werden drie gedupeerden verhoord door de commissie, en dat leidde meteen tot hevige emoties. Humberto Tan stelt 's avonds een oplossing voor: alle huizen die versterkt moeten worden (13.000) krijgen een ton, wat neerkomt op 1,3 miljard aan kosten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 27 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto Tan</em> heeft oplossing voor Groningers: &quot;Een ton voor alle gedupeerden&quot; Maandag is de parlementaire enquête naar de gaswinning in Groningen begonnen. Op de eerste dag werden drie gedupeerden verhoord door de commissie, en dat leidde meteen tot hevige emoties. Humberto Tan stelt 's avonds een oplossing voor: alle huizen die versterkt moeten worden (13.000) krijgen een ton, wat neerkomt op 1,3 miljard aan kosten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 27 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. "Een gotspe"Daarmee gaat Tan iets te kort door de bocht, want volgens een gedupeerde Groninger werkt het niet op deze manier. Ook politiek verslaggever Joost Vullings beaamt dat de overheid doodsbang is om een Groninger duizend euro te veel uit te keren. Vullings noemt het overigens "een gotspe" dat de overheid al tijden verbetering belooft, maar dat ze daar maar niet in slagen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto Tan heeft oplossing voor Groningers: "Een ton voor alle gedupeerden"

"Een gotspe"
Daarmee gaat Tan iets te kort door de bocht, want volgens een gedupeerde Groninger werkt het niet op deze manier. Ook politiek verslaggever Joost Vullings beaamt dat de overheid doodsbang is om een Groninger duizend euro te veel uit te keren. Vullings noemt het overigens "een gotspe" dat de overheid al tijden verbetering belooft, maar dat ze daar maar niet in slagen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's