Docuserie Het EK van de Red Flames vanaf zaterdag te zien op Canvas

Docuserie Het EK van de Red Flames vanaf zaterdag te zien op Canvas
Belgische voetbalvrouwen worden gevolgd

Kijktip :

Hoewel de Belgische voetbalvrouwen internationaal gezien nog een treetje lager staan dan de Oranjeleeuwinnen, gaan de Red Flames vol vertrouwen naar het EK. We krijgen een uniek inkijkje in hun voorbereiding in de documentaireserie Het EK van de Red Flames.

Tweede ronde
De Red Flames gaan naar het EK met een brandende ambitie. "We willen absoluut de tweede ronde halen," zegt bondcoach Ives Serneels. Vijf jaar nadat de Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg zich voor het eerst voor een groot tornooi kon plaatsen, willen ze tonen dat ze vooruitgang hebben geboekt. In deze eerste aflevering zien we hoe de Red Flames aankomen in hun basecamp.

Voorbereiding
Daarna blikken we terug op de voorbereiding: een stage in Spanje, trainingen in Tubeke en een teambuilding in de Ardennen. De selectie is een mix van speelsters die in binnen- en buitenland spelen, jong talent en ervaren rotten. Ze vertellen over het vrouwenvoetbal vandaag en de Belgische competitie. In deze aflevering blikken we ook terug op het EK 2017.

Uitzendingen
De vier afleveringen van Het EK van de Red Flames zijn op de volgende momenten te zien:

  • Zaterdag 9 juli, 20.10 uur
  • Woensdag 13 juli, 20.25 uur
  • Zondag 17 juli, 19.50 uur
  • Donderdag 21 juli, tijdstip nog onbekend

De documentaireserie is vanaf zaterdag 9 juli op wisselende momenten te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's