Tour de France etappe 10 (Morzine - Megève) live op tv en online

Tour de France etappe 10 (Morzine - Megève) live op tv en online
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

Met de tweede rustdag achter de rug begint het peloton in de Tour de France aan een loodzware week. De tiende etappe vormt een spectaculair voorafje. Deze etappe is dinsdag 12 juli live te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén (Sporza) en online te kijken op discovery+, NOS.nl en de livestream via Gids.tv.

Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Volledig tijd- en uitzendschema

  • 13.15 uur: start uitzending op Eurosport
  • 13.15 uur: start uitzending op discovery+
  • 13.25 uur: start uitzending op NPO 1
  • 13.30 uur: start etappe
  • 14.40 uur: start uitzending op België Eén
  • 17.05 uur: finish etappe (verwacht)

Bron\: letour.fr

Favorieten
Tot dusver hebben we nog maar weinig geslaagde ontsnappingen gezien in de Tour de France, maar zondag was er opeens een sprankje hoop: Bob Jungels won de pittige bergetappe. Dinsdag lijkt opnieuw een uitgelezen kans voor vluchters - als ze de kans krijgen. De naam van Jungels doemt weer op als favoriet, maar de concurrentie is stevig: rittenkapers als Jakob Fuglsang, Lennard Kämna, Bauke Mollema en Thibaut Pinot zullen op de loer liggen. Ook Andreas Kron, Maximilian Schachmann en Simon Geschke behoren tot de kanshebbers.

De tiende etappe van de Tour de France 2022 is dinsdag 12 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online op de livestream via Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's