Vrijdag 15 juli in Droomhuis gezocht: op huizenjacht in Valencia

Vrijdag 15 juli in Droomhuis gezocht: op huizenjacht in Valencia
Vinden vriendinnen Charo en Marit hun droomhuis?

Kijktip :

Vrijdag zien we in Droomhuis gezocht hoe vriendinnen Charo en Marit op zoek gaan naar een prachtig onderkomen in de Spaanse stad Valencia. Gelukkig hoeven ze dat niet alleen te doen; Charo en Marit krijgen hulp van Sybrand Niessen.

Droomhuis gezocht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Moeilijke periode
Vriendinnen Marit en Charo hebben elkaar vijftien jaar geleden ontmoet toen ze beiden in een moeilijke periode van hun leven zaten. Sindsdien delen zij lief en leed met elkaar. Marit en Charo zoeken een droomhuis in de Spaanse stad Valencia en Sybrand Niessen helpt hen hierbij. Vinden ze het huis van hun dromen?

Sinaasappel
Carrie ten Napel komt er achter hoe belangrijk de sinaasappel voor Valencia is. Daarnaast neemt Carrie een kijkje in de wereld van de zijde; een ambacht dat jurken kan afleveren van meer dan 10.000 euro. Na Barcelona en Madrid is Valencia de derde stad van het land. Het is een kleinschalige stad met een authentiek centrum.

Droomhuis gezocht is vrijdag 15 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV