Finale De Hollandse Nieuwe zaterdag 16 juli te zien op SBS6

Finale De Hollandse Nieuwe zaterdag 16 juli te zien op SBS6
Wie wordt dé nieuwe volkszanger van Nederland?

Kijktip :

Na een aantal spannende weken is het zaterdag 16 juli tijd voor de finale van De Hollandse Nieuwe. In dit programma werd de afgelopen tijd gezocht naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Maar wie gaat er met de winst vandoor?

De Hollandse Nieuwe gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

De Toppers
De grote finale van De Hollandse Nieuwe vindt plaats op een plek waar échte volkszangers thuishoren en die niet onderdoet voor een feestkroeg. De prijs die de winnaar te wachten staat, bestaat onder meer uit een gastoptreden tijdens Toppers in Concert op 18 en 19 november in de Johan Cruijff ArenA en een singlerelease met videoclip.

Duet
In de eindstrijd nemen vier finalisten het tegen elkaar op. Ze moeten nog één keer de sterren van de hemel zingen om de felbegeerde titel binnen te slepen. In de finale staat ook iets bijzonders op het programma: een duet met de juryleden. Het levert prachtige vertolkingen van bekende nummers op, maar wie grijpt de bokaal?

De finale van De Hollandse Nieuwe is zaterdag 16 juli om 21.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's