Het gevoel van de Vierdaagse vanaf dinsdag 19 juli te zien op NPO 1

Het gevoel van de Vierdaagse vanaf dinsdag 19 juli te zien op NPO 1
Wandelevenement is terug

Kijktip :

Na twee jaar afwezigheid - ook de Nijmeegse Vierdaagse werd afgelast vanwege de coronacrisis - is de beroemdste wandeltocht van Nederland weer terug. Dat betekent ook dat het tv-programma Het gevoel van de Vierdaagse deze week weer te zien is op NPO 1.

Het gevoel van de Vierdaagse gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tropisch
Dinsdag 19 juli gaat de Nijmeegse Vierdaagse onder tropische omstandigheden van start. In de omgeving van Nijmegen worden temperaturen van zo'n 36 graden verwacht. Het betekent dat zowel de wandelaars als de hulpverleners langs de route op hun hoede moeten zijn voor de gevolgen van de hitte.

Reportages
Dit jaar geven Sosha Duysker en Tim Hogenbosch naast journalist Fons de Poel een gezicht aan de Nijmeegse Vierdaagse. Journalistieke notities, sferische reportages en portretten. Met een lach en een traan zullen de presentatoren vanuit verschillende invalshoeken het festijn belichten.

Het gevoel van de Vierdaagse is van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli dagelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Het gevoel van de Vierdaagse terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's