Donderdag in Op1: Rob Jetten over Russisch gastransport via Nord Stream 1

Donderdag in Op1: Rob Jetten over Russisch gastransport via Nord Stream 1
Dit zijn de gasten van donderdag 21 juli

Kijktip :

Donderdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Elles de Bruin de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op donderdag 21 juli.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van donderdag 21 juli

  • Europa wachtte met angst af, maar er stroomt sinds vandaag weer voor veertig procent van de capaciteit Russisch gas door Nord Stream 1. Maar voor hoe lang? Poetin waarschuwt voor nieuwe werkzaamheden aan een turbine, waardoor de politieke onzekerheid blijft voortbestaan. Zijn we goed voorbereid op de winter? Minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten schuift vanavond aan bij Op1.

  • Wie wordt de nieuwe wereldkampioen goochelen? Het duo Rob en Emiel kreeg in 2009 al de hoogste notering en neemt nu opnieuw deel aan het WK in Canada, waar ze hopen met hun unieke mix van magie, illusies en andere experimenten er met de gouden medaille vandoor te gaan. Vanavond schuift het duo, dat ook al veertien keer het Nederlands Kampioenschap won, aan bij Op1 en ze doen natuurlijk ook een van hun goocheltrucs.

  • We zitten midden in een coronagolf. Het aantal virusdeeltjes in het riool is hoger dan toen de omikronvariant binnenkwam en Nederland op slot moest. Toch vindt het kabinet nieuwe maatregelen nu niet nodig. Kunnen we wel zonder coronaregels? Intensivist Diederik Gommers en viroloog Marion Koopmans schuiven vanavond aan bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV