Donderdag in RENZE: Alles over de demonstrerende boeren en Robert Doornbos over GP

Donderdag in RENZE: Alles over de demonstrerende boeren en Robert Doornbos over GP
Dit zijn de gasten van donderdag 28 juli

Kijktip :

Renze Klamer is dagelijks te zien met zijn talkshow RENZE. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van RENZE van donderdag 28 juli.

Gasten van RENZE - donderdag 28 juli

  • Dit weekend staat de GP van Hongarije op het schema en dat is de laatste Formule 1-race voor de zomerstop. We maken de balans op met Robert Doornbos. Wat voor een seizoen hebben we tot nu toe gezien en kan het eigenlijk nog misgaan voor Max?

  • Dilani Butink klaagde de Nederlandse staat met succes aan. Nederland had meer moeten doen om te voorkomen dat zij als baby in Sri Lanka met valse papieren werd geadopteerd. Ik praat vanavond over adoptiefraude met Dilani Butink en Mischa Blok

  • Het was voor ons deze zomer hét terugkerende thema: zorgfraude. Want elk jaar blijken er miljarden euro's zorggeld in verkeerde zakken te verdwijnen. Vaak over de rug van kwetsbare patiënten. Is er een oplossing in zicht? We maken de balans op met Aad de Groot, directeur van DSW.

  • Boeren die afval dumpen en in brand steken op de snelweg, boeren die de snelweg blokkeren en boeren die afvalbergers bedreigen. Welke gevolgen hebben deze acties? We bespreken het met Jan Paternotte , boer John Arink en Michèle Blom, directeur van Rijkswaterstaat.

  • Aanstaande zaterdag start het kleurrijkste protest van het jaar: Pride! Een week lang wordt Amsterdam betoverd door regenbogen, glitters en natuurlijk heel veel extravaganza. We vieren het met Splinter Chabot, Envy Peru en Barrie Stevens.

  • En Son Mieux sluit het geheel in stijl af met hun grote hit 'Mulitcolor'.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV