Vrijdag in Op1: Ben Woldring over de enorme stijging van de energierekening

Vrijdag in Op1: Ben Woldring over de enorme stijging van de energierekening
Dit zijn de gasten van vrijdag 5 augustus

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Tijs van den Brink en Margje Fikse de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 5 augustus.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van vrijdag 5 augustus

  • Steeds meer huishoudens komen in de problemen door de hoge energierekening. Wie nu een nieuw contract aangaat, is bijna 6500 euro per jaar kwijt, ruim 4000 euro meer dan nog maar een jaar geleden. CEO van vergelijkingssite Gaslicht.com Ben Woldring zag vooral de afgelopen weken de prijzen vliegensvlug stijgen. Vanavond vertelt hij bij Op1 waar die stijging vandaan komt.

  • Sterpianist Iris Hond schreef de muziek voor de aanstaande Broadway-productie ‘The Pianist’ en staat met haar nieuwe concertreeks ‘Dichtbij’ in de Nederlandse theaters. Ze speelt in haar nieuwe composities de muziek die het dichtst bij haar staat. Vanavond geeft ze een voorproefje bij ‘Op1’.

  • Ons land wordt overspoeld door wespen. Wespenbestrijders zeggen dat ze het in twintig jaar niet zo druk hebben gehad. Het goede nieuws: je hoeft helemaal niet bang te zijn voor het insect. Psycholoog Maartje Kroese laat vanavond zien hoe je van je angst afkomt. Ze schuift aan bij Op1 samen met boswachter Arjan Postma die vertelt waarom wespen eigenlijk niet zo vervelend zijn.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV