Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd vanaf woensdag te zien op Net5

Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd vanaf woensdag te zien op Net5
Meteen een bizar verhaal in de eerste aflevering

Kijktip :

Het bijzondere liefdesprogramma Grenzeloos verliefd is vanaf woensdag terug met een nieuw seizoen op Net5. In dit programma volgen we Nederlanders die verliefd zijn geworden op iemand in het buitenland. In de eerste aflevering is dat de 19-jarige Julia. Terwijl ze thuis herstelt van een operatie begint ze brieven te schrijven naar een Amerikaanse gevangene, de 31-jarige Kyle.

Grenzeloos verliefd gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Trailerpark
Kyle is afkomstig uit Texas en na heel veel brieven en telefoontjes naar elkaar is het duidelijk voor de twee: dit is meer dan vriendschap. Zodra Kyle vrijkomt reist Julia naar Amerika en het klikt zo goed dat ze langer blijft dan verwacht. Nu laat ze haar moeder en vriendinnen achter om een leven op te bouwen op een trailerpark in Dallas.

Problemen
Julia mag niet werken en brengt haar dagen door met huishoudelijke taken en het redden van Kyle als hij zich weer eens in de problemen heeft gestort. Julia houdt van het Amerikaanse leven, maar het gebrek aan een eigen vriendinnengroep breekt haar steeds meer op. En dan blijkt ook dat Kyle het gevangenisleven nog niet helemaal achter zich heeft gelaten.

Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's