Vanavond op tv: slotaflevering van Au Pairs & start Beer Masters over het beste bier

Vanavond op tv: slotaflevering van Au Pairs & start Beer Masters over het beste bier
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 23 augustus

Kijktip :

De afgelopen weken hebben we in de serie Au Pairs vier jonge meiden gevolgd die als au pair aan de slag zijn gegaan in de Verenigde Staten. Vanavond zien we de slotaflevering. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 23 augustus.

Nationaal Park Montfragüe
Vanavond is het ook tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! De groep reist van Salamanca naar een camping midden in het natuurgebied bij het Nationaal Park Montfragüe. Daarnaast zien we de eerste aflevering van Beer Masters. Welke thuisbrouwer maakt de lekkerste bieren van Europa? We zien het de komende weken op Discovery.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 23 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Au Pairs

NPO 3
20:25 uur

Vanavond zien we de laatste aflevering van het derde seizoen van Au Pairs op NPO 3. Noah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23) reisden voor drie maanden af naar Miami, ‘The City of Magic’, om daar aan de slag te gaan als au pair bij Amerikaanse hostgezinnen. De vier meiden zijn voor het eerst lange tijd van huis. En dat terwijl ze in een cruciale levensfase zitten op weg naar volwassenheid. De jongeren komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden.

Actiefilm: The Bourne Identity

Veronica
20:30 uur

In de actiefilm The Bourne Identity wordt een drenkeling gered uit de Middellandse Zee met twee kogels en een banknummer in zijn lijf. Hij heeft zijn geheugen verloren en ook heeft hij verder geen bezittingen meer. Het banknummer is de enige aanwijzing naar zijn verleden. Zodra die wordt nagetrokken, breekt de hel los. Aangezien hij niet weet wie hij is, heeft hij ook geen idee waarom iedereen op hem blijft schieten. Met hulp van Marie gaat hij in Zwitserland op zoek naar zijn identiteit.

Live: Benfica - Dinamo Kiev (play-off Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Vanaf 20.25 uur zien we de voorbeschouwing en om 21.00 uur het live verslag van de wedstrijd Benfica - Dinamo Kiev, de return in de play-offs van de Champions League. Slechts één van de twee ploegen kan een plaatsje in de groepsfase van het miljoenenbal bemachtigen.

We zijn er bijna: campingbaas maakt paella

NPO 1
21:27 uur

Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! Onder leiding van een gids bezoekt de groep het Nationaal Park Montfragüe. Na afloop van de excursie hoeft niemand te gaan koken. De campingbaas maakt voor de gehele groep een grote pan met één van de beroemdste gerechten van Spanje: paella.

Nieuw: Beer Masters

Discovery
21:30 uur

In het nieuwe programma Beer Masters, vanaf vanavond wekelijks te zien op Discovery, nemen vijf teams uit vijf verschillende landen het tegen elkaar op, waaronder het duo Maaike en Amy uit Amsterdam en de Belgische Nicolas en Sven.

Horrorfilm: The Shining

SBS 9
23:17 uur

Jack Torrance en zijn gezin nemen in de horrorfilm The Shining hun intrek in het gigantische maar afgelegen en leegstaande Overlook Hotel. Eventjes weg van de bewoonde wereld. Weg van het alcoholisme dat Jacks carrière als schrijver dwarsboomt. Weg van de gewelddadige uitbarstingen die Jacks verleden teisteren. Maar zijn zoontje Danny krijgt er juist zorgen bij. De helderziende Danny krijgt namelijk in de gaten dat de boze geesten die door het hotel dwalen het op zijn speciale gave gemunt hebben.

Actuele video's

Meer actuele video's