Vanavond op tv: Start Flikken Rotterdam seizoen 6 en slotaflevering B&B Vol liefde

Vanavond op tv: Start Flikken Rotterdam seizoen 6 en slotaflevering B&B Vol liefde
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 26 augustus

Kijktip :

In het nieuwe programma Het Roer Om: hoe is het nu met?, dat vanavond voor het eerst te zien is, zien we hoe het de spraakmakende deelnemers is vergaan. Wat we ook vanavond kunnen verwachten, is de eerste aflevering van het zesde seizoen van Flikken Rotterdam. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv. voor vrijdag 26 augustus hieronder.

Lees verder onder de video.

Finale De Slimste Mens
De Slimste Mens-kijkers zappen vanavond om 20:36 uur beslist naar NPO 2, want daar is de finale van het zomerseizoen van De Slimste Mens te zien. Wie van de drie finalisten zal de opvolger worden van Jacob Derwig, die het winterseizoen van De slimste mens won?

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 26 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Het Roer Om - hoe is het nu met?

SBS 6
20:29 uur

In navolging van Ik vertrek bleek ook het vergelijkbare Het Roer Om op SBS6, waarin Nederlanders naar het buitenland emigreren voor het avontuur van hun leven, een kijkcijferhit. In het nieuwe programma Het Roer Om: hoe is het nu met? krijgen we te zien hoe het spraakmakende deelnemers is vergaan. We beginnen Het Roer Om: hoe is het nu met? met een bezoekje aan Gaby en Jerry en hun twee zoontjes. Hoe is het hen vergaan het afgelopen jaar?

Thriller: Hotel Mumbai

NET 5
20:30 uur

Een groep zwaarbewapende Pakistaanse militanten opent in de film Hotel Mumbai de aanval op het iconische Taj Mahal Palace hotel in India. Gedurende 68 uur worden honderden mensen gegijzeld, klinken er schoten en woedt er een enorme brand. Wanneer de rook is opgetrokken blijken er meer dan 160 doden te zijn en nog veel meer gewonden. Alleen de moedige acties van het personeel en de gasten in dit waargebeurde verhaal voorkomen dat het dodental hoger uitvalt.

Start: Flikken Rotterdam seizoen 6

NPO 1
20:34 uur

We hebben er een klein jaar op moeten wachten, maar vanavond is het zover: het nieuwe, zesde seizoen van Flikken Rotterdam gaat van start op NPO 1. In welke avonturen belanden Dries van Weelden, Esther Wegereef-Siebelink, Hein Berg en al die andere geliefde personages dit keer?

Slot: B&B Vol liefde

RTL 4
20:35 uur

Vanavond komt er een einde aan het tweede seizoen van B&B Vol liefde. Het programma leverde de hele zomer lang spraakmakende televisie op en werd - ondanks de hoge temperaturen in Nederland - zeer goed bekeken. Welke bed & breakfast-eigenaren vinden de liefde?

De slimste mens: finale

NPO 2
20:36 uur

Vanavond is het zover: het zomerseizoen van De slimste mens bereikt zijn climax met de grote finale. In de finale stroomt Opsporing verzocht-presentatrice Anniko van Santen weer in. Zij deed zeven keer mee en was vijf keer de slimste van de dag. Zij neemt het op tegen cabaretier Erik van Muiswinkel. Hij zit voor de negende keer op rij in de stoel en was in de vorige acht uitzendingen liefst zeven keer de slimste. Derde finalist is cabaretier Jasper van Kuijk, die gisteravond de slimste werd.

Horrorfilm: The Shining

Canvas
21:22 uur

De horrorfilm The Shining van Stanley Kubrick, is vanavond te zien op Canvas. Naar het gelijknamige boek van Stephen King. Geen tijd om te griezelen vanavond? Dan kun je de film ook altijd streamen via Netflix.

Terug: Historisch bewijs

NPO 2
22:24 uur

Vanavond begint een nieuw seizoen van het programma Historisch bewijs, het programma waarin diverse historici een zoektocht ondernemen naar unieke voorwerp van historisch belang. Is het voorwerp echt en wat is het verhaal hierachter?

Actuele video's

Meer actuele video's