Nieuwe documentaireserie Het oudste beroep vanaf dinsdag te zien op België Eén

Nieuwe documentaireserie Het oudste beroep vanaf dinsdag te zien op België Eén
Eric Goens portretteert zes sekswerkers

Kijktip :

Ook in België is het nieuwe televisieseizoen van start gegaan. Vanaf dinsdag (30 augustus) is de vijfdelige documentaireserie Het oudste beroep te zien op België Eén, waarin Eric Goens zes sekswerkes in hun dagelijks leven portretteert. Ze gunnen de kijker een blik achter de schermen in één van de meest controversiële, fantasierijke en zware sectoren in België.

Bordeel
In de eerste aflevering leidt bordeeluitbater Marc Eric Goens rond in nachtclub Diborgia in Izegem. De kranige zeventiger zit al meer dan vijfentwintig jaar in de branche en heeft het sekswerk door de jaren heen zien veranderen. Marc is openhartig over zijn manier van werken, over zijn inkomsten en over hoe hij zijn klanten en personeel behandelt.

Massages
Ook ontmoet Goens in deze eerste aflevering Alexandra. Zij biedt erotische massages aan in haar lovehotel langs een typische Vlaamse steenweg in Diest. Ze vertelt over haar passie voor erotiek, hoe ze gegroeid is in de sector en vooral ook hoe je erin overeind blijft. Onlangs gaf haar vriend Kris zijn leven als brave huisvader op en stapte hij mee in de zaak.

De nieuwe documentaireserie Het oudste beroep is vanaf dinsdag 30 augustus wekelijks rond 21.20 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's