Maandag in Khalid & Sophie: Jeroen Krabbé maakt serie over kunstenaar Frida Kahlo

Maandag in Khalid & Sophie: Jeroen Krabbé maakt serie over kunstenaar Frida Kahlo
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 29 augustus

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn terug van vakantie. Vanaf maandag 29 augustus zijn ze iedere werkdag weer te zien om 19.00 uur op NPO1. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 29 augustus.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie - maandag 29 augustus

  • Vanavond zijn Sahil Amar Aïssa en Olcay Gulsen het 'Duo van Dienst'. Zij denken en praten mee over het nieuws van de dag.
  • Na Van Gogh, Picasso, Gauguin en Chagall verdiept Jeroen Krabbé zich in de Mexicaanse kunstenaar Frida Kahlo. Voor zijn nieuwe serie duikt hij in haar leefwereld.
  • AD-hoofdredacteur Rennie Rijpma, parlementair verslaggever Frank Hendrickx en ChristenUnie-lid Antonie Fountain bespreken de asielcrisis.
  • Dit seizoen reist Annefleur Schipper stad en land af. Ze gaat op jacht naar de grootste iconen en rolmodellen die er zijn, om ze op een voetstuk te zetten. Vandaag is het vizier gericht op zangeres Froukje.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV