Dinsdag in Jinek: reden achter staking NS medewerkers

Dinsdag in Jinek: reden achter staking NS medewerkers
De gasten van dinsdag 30 augustus

Kijktip :

Dinsdag is het alweer tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Jinek. Eva Jinek is elke werkdag te zien met haar talkshow, bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 30 augustus.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op dinsdag 30 augustus

  • Zeven weken lang hebben we genoten van de liefdesavonturen van acht B en B eigenaren. Maar hoe is het nu met ze? Vanavond schuiven Martijn en Fenna, Simone en Franse Hans en Petra aan om te vertellen hoe het nu met ze gaat. Hoe is het met hun liefde gegaan nadat de camera’s weggingen? We horen het vanavond.

  • 31 augustus 1997 is een inktzwarte dag in de geschiedenis van de Britten. Op die dag overleed hun geliefde prinses Diana bij een auto-ongeluk in Parijs. We blikken terug op haar leven met Tom Egbers en Marc-Marie Huijbregts.

  • Het personeel van de NS is al dagenlang massaal aan het staken. De staking van vandaag bleek gevolgen te hebben voor het treinverkeer in heel het land. Vanavond vertelt een groep medewerkers van de NS waarom ze het werk neer hebben gelegd.

  • De kogel is door de kerk: over een paar weken trekken de eerste asielzoekers naar het Twentse dorp Albergen. De onvrede over het kabinetsbesluit een hotel om te toveren tot asielzoekerscentrum is onder direct omwonenden nog altijd groot. Namens de omwonenden vertelt Hennie de Haan hoe het nu verder moet.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's