Paris Saint-Germain - Juventus live op tv (Champions League)

Paris Saint-Germain - Juventus live op tv (Champions League)
Het miljoenenbal is terug!

Sport :

Dinsdag 6 september gaat de groepsfase van de Champions League van start. Uiteraard is RTL 7 er weer bij, met vanaf 19.55 uur de voorbeschouwing en om 21.00 uur een live verslag van de kraker Paris Saint-Germain - Juventus in Groep H. Het duel is ook live te zien op Ziggo Sport Golf.

Vorig seizoen
Beide topploegen beleefden vorig jaar een teleurstellend Champions League-seizoen. Ze wisten weliswaar de poule te overleven, maar vonden allebei hun Waterloo in de achtste finales. Juventus werd uitgeschakeld door de uiteindelijk halve finalist Villarreal, Paris Saint-Germain kreeg klop van de latere winnaar Real Madrid.

Aanwinsten
PSG heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met onder anderen Vitinha (FC Porto, 41,5 miljoen euro) en Fabián Ruiz (Napoli, 23 miljoen euro). Spelers als Georginio Wijnaldum en Leandro Paredes verlieten de Parijzenaars, evenals Ángel di María - die uitgerekend naar Juventus is vertrokken. De Oude Dame verkocht onder anderen Matthijs de Ligt voor 67 miljoen euro aan Bayern München.

De wedstrijd Paris-Saint Germain - Juventus is dinsdag 6 september om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Golf. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's