Zondag in Humberto: Floor Jansen en Guido van der Garde over GP Zandvoort

Zondag in Humberto: Floor Jansen en Guido van der Garde over GP Zandvoort
Dit zijn de gasten van zondag 4 september

Kijktip :

Het gewone leven is weer begonnen en de vier talkshowpresentatoren van RTL moeten toch weer iets doen. Ook Humberto Tan is weer aan de beurt: Humberto is op zaterdag en zondag te zien op RTL 4. Dit zijn de gasten van zondag 4 september.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 4 september

  • Het was een geweldig feest op het circuit van Zandvoort afgelopen weekend en een hoogtepunt is natuurlijk de overwinning van Max Verstappen. Aan tafel zit analist Guido van der Garde en zangeres Floor Jansen, die het Wilhelmus zong.
  • Deze week begint het nieuwe politieke seizoen pas echt, ondanks dat er al flink wat gebeurd is.Klaas Dijkhoff en politiek verslaggever Gijs Rademaker vertellen er over.
  • Peter Heerschop neemt zeer binnenkort afscheid van zijn 'Lieve Marianne', de column die hij maakte voor Radio 538. Hij vertelt er over bij Humberto.
  • Prinses Diana is de laatste tijd weer veel in het nieuws: op 31 augustus was het namelijk 25 jaar geleden dat zij overleed.Marlijn Weerdenburg brengt een eerbetoon.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's