Recensie: Loving Adults is Deense thriller over affaire met één grote vergissing

Recensie: Loving Adults is Deense thriller over affaire met één grote vergissing
Nu in de Top 10 van Netflix

Film :

Sinds 26 augustus staat de film Loving Adults (Deense titel: Kærlighed for voksne) op Netflix. De waarheid komt altijd boven tafel en het mes snijdt in dit geval zeker aan twee kanten. Thriller én drama uit Denemarken. Lees hier de filmrecensie van Loving Adults.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Christian en Leonora
Het verhaal gaat over het koppel Christian (Dar Salim) en Leonora (Sonja Richter). Ze leiden het perfecte leven met hun zoon, die net gezond is verklaard na een langdurige, ernstige ziekte. Als Leonora haar man met een jongere vrouw ziet, de architecte Xenia, realiseert ze zich dat Christian haar weleens zou kunnen verlaten. Maar hoe kan hij de vrouw verlaten die alles heeft opgeofferd om voor hun zoon en hun gezin te zorgen?

Actrice Sonja Richter (Leonora) in de film 'Loving Adults'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 6,4

Een nieuwe, originele ervaring is deze thriller met voorspelbare momenten niet geworden, maar vervelend waren de 104 minuten ook niet. Een aardige wegkijker met hier en daar een klein cadeautje uit de hoge hoed. De kwaliteit en spanning van grote voorgangers als Fatal Attraction wordt niet gehaald - en er zit zeker geen konijn in de pan. De scène met het witte busje en de joggende Leonora in het bos is echter spannend en goed gedaan. Al met al een vrij middelmatige thriller, maar voor liefhebbers het proberen waard. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Dar Salim (Tatort) en Sonja Richter (Vildheks) zijn ook Morten Burian (Speak No Evil) en Sus Wilkins (Domino) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Barbara Topsøe-Rothenborg (Madklubben).

Vanaf 26 augustus 2022 is de film Loving Adults te zien op Netflix. Genre: drama, misdaad, thriller. Tijdsduur: 104 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's