Zaterdag 10 september in LEGO Masters: popsong in Lego-bouwwerk

Zaterdag 10 september in LEGO Masters: popsong in Lego-bouwwerk
Duo's krijgen opnieuw bijzondere opdrachten

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is in volle gang op RTL 4. De presentatie is dit seizoen in handen van Jamai Loman en Andy Peelman, die het stokje overnamen van Ruben Nicolai en Kürt Rogiers. Welke opdrachten geven zij deze week aan de deelnemers?

LEGO Masters gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Originaliteit
In LEGO Masters strijden meerdere duo's om de titel van LEGO Masters van 2022. Zij krijgen elke week meerdere opdrachten, die ze soms onder hoge tijdsdruk moeten uitvoeren. Hun bouwwerken worden beoordeeld door Esmee Kuenen, die onder meer kijkt naar originaliteit en techniek. Deze week zet de eerste opdracht meteen alles op zijn kop.

Popsong
De winnaars krijgen een groot voordeel voor de tweede opdracht en daar zijn ze heel blij mee. Voor die opdracht krijgen alle teams de titel van een bekende popsong die ze om moeten zetten in een LEGO-bouwwerk. Aan het eind van de aflevering komt er een beroemde special guest die in één oogopslag de songtitels moet kunnen raden.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's