Zondag 11 september in Sihame: de jongens hebben stress

Zondag 11 september in Sihame: de jongens hebben stress
Sihame is op wraaktocht

Kijktip :

De nieuwe dramaserie Sihame is zondag (11 september) toe aan de derde aflevering. Bedenker Achmed Akkabi maakt met deze rauwe, grimmige wraakserie een aanklacht tegen exposing en shaming. Centraal staat de achttienjarige Sihame, van wie een seksvideo wordt verspreid.

Sihame gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Geterroriseerd
Sihame is slachtoffer van exposing; er is een seksvideo van haar en haar ex-vriend online geplaatst. De video verspreidt zich razendsnel op school, in de buurt en binnen haar familie. Zowel on- als offline wordt ze aan de schandpaal genageld. Ze kan niet meer over straat zonder geïntimideerd en geterroriseerd te worden en de appjes met seksverzoeken, haatcomments en dreigementen blijven binnenstromen.

Stress
Haar kans op een normaal leven lijkt voorgoed voorbij en dus ziet Sihame nog maar één uitweg: wraak. In deze derde aflevering draait ze de duimschroeven bij haar omgeving steeds verder aan. Zo dwingt ze Flesje te vertellen wat de website 'Kechs de Luxe' is. De stress bij de jongens begint inmiddels steeds verder op te lopen. In een flashback van anderhalf jaar terug zien we de liefde tussen Sihame en Anouar.

Sihame is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sihame terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's