Mannenfinale US Open Alcaraz-Ruud live op tv en online

Mannenfinale US Open Alcaraz-Ruud live op tv en online
Zowel Alcaraz als Ruud strijden voor hun eerste grand slam

Kijktip :

Niet Rafael Nadal en Daniil Medvedev maar Carlos Alcaraz en Casper Ruud gaan strijden om de winst van de US Open. De jonge spelers wisten veel indruk te maken op de laatste grand slam van het seizoen en staan dan ook terecht in de finale, die zondagavond vanaf 22:00 uur te zien is op Eurosport 1 en online via discovery+.

Zowel Alcaraz als Ruud maken veel indruk dit seizoen
De pas 19-jarige tenissensatie Alcaraz gaat het afgelopen jaar werkelijk als een komeet door het professionele tenniscircuit en het zou dan ook niemand verbazen als hij nu al zijn eerste grand slam zal gaan winnen. Maar ook voor de als vijfde geplaatste Ruud zou het zijn eerste grote titel zijn. De 23-jarige Noor stond wel al in de finale van Roland Garros dit jaar, maar verloor die van Nadal.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Nieuwe nummer één
Wat het duel van zondag overigens extra bijzonder maakt, is dat de winnaar van de finale zich direct ook de nieuwe nummer één van de wereld mag noemen. Nu staat Medvedev nog op die plaats.

De herenfinale van de US Open tussen Alcaraz en Ruud is zondag 11 september vanaf 22.00 uur live te zien op Eurosport 1 en via discovery+. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's