Misdaadserie Irvine Welsh's Crime vanaf zaterdag te zien op NPO 2

Misdaadserie Irvine Welsh's Crime vanaf zaterdag te zien op NPO 2
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

Zaterdag (24 september) gaat de zesdelige Britse misdaadserie Irvine Welsh's Crime van start op NPO 2. De komende weken kun je op de late zaterdagavond genieten van een dubbelaflevering van deze spannende serie.

Irvine Welsh's Crime aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Boek
De miniserie Crime is gebaseerd op het gelijknamige boek van de vermaarde schrijver Irvine Welsh, wiens romans Trainspotting en Filth ook al een filmadaptatie kregen. In Crime belanden we in de Schotse hoofdstad Edinburgh, waar de straten lang niet altijd veilig zijn. Het is aan inspecteur Ray Lennox om zaken op te lossen en daders te pakken.

Monsters
Dat lukt echter niet altijd, en hij wordt gekweld door de wetenschap dat er monsters nog vrij rondlopen. Ondanks alles gaat hij stug door met zijn werk. In de eerste aflevering van Crime wordt een schoolmeisje ontvoerd in Edinburgh. Samen met zijn nieuwe partner wordt Ray Lennox op de zaak gezet, terwijl hij ook eigen trauma's uit het verleden moet verwerken.

De misdaadserie Irvine Welsh's Crime is vanaf zaterdag 24 september wekelijks om 22.10 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Irvine Welsh's Crime terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV