Britse crimeserie Trigger Point vanaf zaterdag 4 juni op NPO 2: bekijk de trailer

Britse crimeserie Trigger Point vanaf zaterdag 4 juni op NPO 2: bekijk de trailer

In de Britse misdaadserie Trigger Point wordt Londen geteisterd door terroristische aanslagen. Agenten Lana Washington en collega Nutkins krijgen de opdracht om erachter te komen wie achter de bomaanslagen zit. Als ze een mogelijke bommenfabriek in een flatgebouw binnenvallen, blijkt dat er nog veel meer gevaar dreigt en ze doen er alles aan om zo veel mogelijk levens te redden.

Bekijk de trailer van Trigger Point hieronder.

De misdaadserie Trigger Point is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Trigger Point terugkijken bij Gids.tv.

Britse crimeserie <em>Trigger Point</em> vanaf zaterdag 4 juni op NPO 2: bekijk de trailer In de Britse misdaadserie Trigger Point wordt Londen geteisterd door terroristische aanslagen. Agenten Lana Washington en collega Nutkins krijgen de opdracht om erachter te komen wie achter de bomaanslagen zit. Als ze een mogelijke bommenfabriek in een flatgebouw binnenvallen, blijkt dat er nog veel meer gevaar dreigt en ze doen er alles aan om zo veel mogelijk levens te redden. Bekijk de trailer van Trigger Point hieronder. De misdaadserie Trigger Point is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Trigger Point terugkijken bij Gids.tv. Seizoen 5 van Mocro Maffia komt in 2023: bekijk de teaser Bekijk deze video » Noorse misdaadserie Furia vanaf 26 maart te zien bij NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV