Docu My Life as a Rolling Stone over Keith Richards zondag te zien op Canvas

Docu My Life as a Rolling Stone over Keith Richards zondag te zien op Canvas
Tweede aflevering van documentaireserie

Kijktip :

In de tweede aflevering van de documentaireserie My Life as a Rolling Stone wordt 'de andere helft' van de Glimmer Twins belicht: gitarist, zanger en songwriter Keith Richards. Hij is verantwoordelijk voor enkele van de grootste rockklassiekers aller tijden.

Passie
Hoe belangrijk was de ongebreidelde passie van Keith Richards voor The Rolling Stones en hoe zorgt de pure kracht van liveoptredens ervoor dat een band blijft gaan? Keith Richards' compromisloze passie voor muziek heeft de band doen experimenteren met verschillende klanken en genres. Zijn ietwat rebelse en aftastende imago was bovendien van groot belang voor de legende van de Stones.

Archiefbeelden
Deze aflevering zit vol archiefbeelden uit de carrière van Richards. Uiteraard komen zijn beroemde riffs voor klassiekers als '(I Can't Get No) Satisfaction', 'Jumpin' Jack Flash' en 'Start Me Up' voorbij. Ook zijn er interviews met muzikanten die Richards tot hun idolen rekenen, zoals Tom Waits, T-Bone Burnett, Bonnie Raitt en Joe Walsh.

De documentaireserie My Life as a Rolling Stone is elke zondag om 20.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV