Indrukwekkende docu Sterre, tegen de klippen op woensdag te zien op Net5

Indrukwekkende docu Sterre, tegen de klippen op woensdag te zien op Net5
Jonge kankerpatiënt inspireert lotgenoten

Kijktip :

Het onbezorgde leven van de zeventienjarige Sterre van Wijlen en haar familie verandert in een nachtmerrie als zij de diagnose botkanker krijgt. Direct komen ze in de mallemolen van scans, biopten, gesprekken en chemokuren terecht. De documentaire Sterre, tegen de klippen op legt het loodzware traject vast.

Sterre, tegen de klippen op gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Social media
Na de diagnose botkanker staat het jaar voor Sterre volledig in het teken van ziekenhuisbezoeken, angstige momenten en revalideren. Maar dat is voor Sterre geen reden om negatief in het leven te staan, want ze heeft namelijk een doel: haar jonge volgers op social media bewust te maken wat de ziekte kanker is en wat voor grote impact het op je leven kan hebben.

Geld ophalen
Daarnaast maakt Sterre tijd om berichten te beantwoorden van andere jongeren die in hetzelfde onzekere schuitje zitten. Ook vindt ze het belangrijk om allerlei acties te bedenken om geld op te halen voor onder andere het Prinses Máxima Centrum. In deze documentaire komen ook de familie en vriendinnen van Sterre aan het woord. Samen blikken ze vooruit op een hoopvolle toekomst.

De documentaire Sterre, tegen de klippen op is woensdag 28 september om 21.25 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu Sterre, tegen de klippen op terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV