Recensie: Bros is ondeugende romantische komedie over echte mannenliefde

Recensie: Bros is ondeugende romantische komedie over echte mannenliefde
Met Billy Eichner en Luke Macfarlane

Film :

Vanaf 27 oktober is de film Bros te zien in de Nederlandse bioscopen. De champagneflessen knallen open als de grote filmstudio Universal Pictures de regenboogvlag eindelijk uithangt. Nu eens niet de trieste uit-de-kast verhalen (denk aan het prachtige Brokeback Mountain), maar de lol, vrijheid en echte liefde wordt in het zonnetje gezet. Lees hier de filmrecensie van Bros.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bobby en Aaron
Het verhaal gaat over Bobby en Aaron. Zij zijn twee homoseksuele mannen die zich tot elkaar aangetrokken voelen. Misschien hebben ze dan toch beiden de ware liefde gevonden. Althans dat denken ze. Ze kampen echter met bindingsangst. Bovendien zijn ze alle twee druk bezet. Ondanks dat proberen ze het beste van hun relatie te maken.

De cast met onder andere Miss Lawrence en Jim Rash in de film 'Bros'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,3

Deze gezellige productie zal voor de bioscoopbezoeker herkenbaar zijn, met grappige momenten uit de gayscene en soms een cynische knipoog. Leef mee met de actief datende Bobby, die bindingsangst heeft maar op een mooie dag de woestaantrekkelijke Aaron tegenkomt. Bij vlagen is deze komedie er eentje die de spijker op zijn kop slaat en die hilarische momenten kent als de broek uit gaat. Maar Bros is gelukkig meer dan dat alleen. De cast heeft er zichtbaar plezier in met scherpe dialogen van Billy Eichner en knappe tegenspeler Luke Macfarlane. De zoete typische Amerikaanse finale is er eentje waar je glazuur van je tanden slijt, maar dat mag de pret niet drukken. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Billy Eichner (American Horror Story) en Luke Macfarlane (Single All the Way) zijn ook Guy Branum (No Strings Attached), Miss Lawrence (The United States vs. Billie Holiday) en Ts Madison (RuPaul's Drag Race) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Nicholas Stoller (Yes Man en Friends from College).

Vanaf 27 oktober 2022 is de film Bros te zien in de bioscoop. Genre: Romantiek, Komedie. Tijdsduur: 115 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's