Vanavond op tv: Ajax - Napoli (Champions League), slotaflevering Rampvlucht en meer

Vanavond op tv: Ajax - Napoli (Champions League), slotaflevering Rampvlucht en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 4 oktober

Kijktip :

Vanavond speelt Ajax zijn derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League, tegen Napoli. Verder onder meer de laatste aflevering van de dramaserie Rampvlucht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 4 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Matched by Mom

RTL 4
20:30 uur

Vanavond is de eerste aflevering van het gloednieuwe reality-format Matched by Mom te zien op RTL 4. Het vervolg van deze realityserie, die wordt gepresenteerd door Edson da Graça, verschijnt op streamingdienst Videoland. Wanneer je toe bent aan de perfecte match en het je zelf niet lukt diegene te vinden, dan kun je altijd nog de hulp van je moeder inschakelen bij het vinden van een nieuwe partner. Dat is precies wat in Matched by Mom gebeurt.

Comedydrama: Lady Bird

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond het prachtige comedydrama Lady Bird te zien. Christine 'Lady Bird' McPherson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt. Lady Birds moeder is een verpleegster die keihard werkt om te zorgen dat er brood op de plank komt, nadat haar vader zijn baan is kwijt geraakt. Christine staat op het punt om af te studeren aan haar conservatieve middelbare school. Ze wil gaan studeren in New York en aan haar familie ontsnappen. Ze besluit op zoek te gaan naar zichzelf en ontvlucht Sacramento.

Live: Ajax - Napoli (Champions League)

RTL 7
20:50 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Ajax - Napoli in Groep A van de Champions League. De wedstrijd is ook live te zien op Ziggo Sport Voetbal. Is Ajax hersteld van de nederlaag tegen Liverpool? Ajax begon de Champions League met een overtuigende 4-0 zege op Rangers FC, maar vervolgens ging het mis op Anfield. Liverpool was veel sterker dan de Amsterdammers en kregen handenvol grote kansen en won uiteindelijk met 2-1.

Slot: Rampvlucht

NPO 1
21:20 uur

Vanavond is de laatste aflevering van de populaire, gloednieuwe dramaserie Rampvlucht te zien op NPO 1. Vincent, Asha en Pierre doen een laatste wanhopige zet om Den Haag over te halen een medisch onderzoek goed te keuren. Er wordt een schokkende ontdekking gedaan, die Nederland op z'n grondvesten doet schudden. Ruim zes jaar na de ramp lijkt het er dan eindelijk van te komen: een parlementaire enquête. Komt de waarheid eindelijk aan het licht?

Start: Classique Gilbert

Eén
21:20 uur

Dit jaar zwaait een aantal grote wielrenners af, na jarenlange trouwe dienst in het peloton. Tot hen behoren legendarische rondewinnaars als Vincenzo Nibali (37) en Alejandro Valverde (42), maar ook de Belgische publiekslieveling Philippe Gilbert (40). De driedelige docureeks Classique Gilbert volgt hem en zijn entourage in de vijf laatste seizoenen van zijn carrière. We krijgen ook een unieke blik in zijn privéleven.

Docu: Een gat in mijn hart

NPO 2
22:20 uur

Vanavond is de eerste documentaire van het nieuwe Omroep ZWART te zien op NPO 2. Een gat in mijn hart wordt uitgebracht vanwege de dertigjarige herdenking van de vliegramp die op 4 oktober 1992 plaatsvond in de Bijlmer. Kinderen uit de omgeving hebben destijds op school de opdracht gekregen om hun ervaringen te tekenen ter verwerking van het trauma. Deze verhalen zijn gebundeld in een boek. Nu, dertig jaar later, gaat Akwasi samen met lotgenoten de confrontatie met hun gedeelde trauma aan.

Actuele video's

Meer actuele video's