Nieuwe reeks Reizen Waes Wereldsteden vanaf maandag te zien op België Eén

Nieuwe reeks Reizen Waes Wereldsteden vanaf maandag te zien op België Eén
Tom Waes begint in Mumbai

Kijktip :

Na het succes van het eerste seizoen van Reizen Waes: Wereldsteden is de Vlaamse presentator Tom Waes terug met een nieuwe reeks van zijn reisprogramma, waarin wereldsteden opnieuw centraal staan. Waes begint dit seizoen in de Indiase metropool Mumbai.

India
Wie een programma over wereldsteden maakt, kan niet anders dan ook naar India trekken. Enkele van de grootste steden ter wereld liggen in India en daarbij spant havenstad Mumbai de kroon. Mumbai is niet alleen de grootste en belangrijkste stad van India (de metropool telt zo'n 22 miljoen inwoners), het is tegelijk ook de dichtst bevolkte stad ter wereld.

Bollywood
Hoe hou je een gigastad als Mumbai leefbaar in een land waar de kloof tussen arm en rijk zo groot is? Die vraag brengt Tom onder andere in de grootste sloppenwijk van het land. In de filmindustrie van Bollywood leert Waes dan weer jonge acteurs kennen die er hun geluk beproeven. De komende weken bezoekt Waes ook Nairobi (Kenia), São Paulo (Brazilië) en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten).

Het nieuwe seizoen van Reizen Waes Wereldsteden is vanaf maandag 24 oktober wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's