Reizen Waes Wereldsteden: Tom Waes speelt het pijnlijke Azteekse spel Ulama

Reizen Waes Wereldsteden: Tom Waes speelt het pijnlijke Azteekse spel Ulama

Tom Waes gaat in Reizen Waes Wereldsteden naar Mexico en hij doet daar mee met de Azteekse sport Ulama. De Vlaamse presentator weet zelfs een punt te scoren, maar het blijkt nogal vermoeiend te zijn om deze zware bal met je heup vooruit te krijgen. En dat niet alleen, Tom houdt er ook pijnlijke verwondingen aan over.

Bekijk de beelden van Reizen Waes Wereldsteden hieronder.

Reizen Waes Wereldsteden is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

<em>Reizen Waes Wereldsteden</em>: Tom Waes speelt het pijnlijke Azteekse spel Ulama Tom Waes gaat in Reizen Waes Wereldsteden naar Mexico en hij doet daar mee met de Azteekse sport Ulama. De Vlaamse presentator weet zelfs een punt te scoren, maar het blijkt nogal vermoeiend te zijn om deze zware bal met je heup vooruit te krijgen. En dat niet alleen, Tom houdt er ook pijnlijke verwondingen aan over. Bekijk de beelden van Reizen Waes Wereldsteden hieronder. Reizen Waes Wereldsteden is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv. Reizen Waes Wereldsteden: meisje van 6 jaar lost geblinddoekt Rubiks kubus op Bekijk deze video » Reizen Waes Wereldsteden in Slab City: Peter laat zijn excentrieke kunst zien Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV