Nieuw seizoen God, Jesus, Trump! vanaf maandag te zien op NPO 2

Nieuw seizoen God, Jesus, Trump! vanaf maandag te zien op NPO 2
Tijs van den Brink ontmoet oude bekenden in Amerika

Kijktip :

Presentator Tijs van den Brink is vanaf maandag terug met een nieuwe, driedelige reeks van zijn programma God, Jesus, Trump! Hierin zoekt hij uit wat oude bekenden uit eerdere seizoenen nu vinden van Donald Trump. Hoe valt het christendom te rijmen met Trumps gedrag en ideeën?

God, Jesus, Trump! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Capitool
Tijs keert terug naar oude bekenden in Holland, Michigan. Hoe denken de christenen nu over Trump, twee jaar na de Capitoolbestorming? Hopen ze op een nieuwe termijn voor Trump? En hoe reageert je christelijke omgeving als je publiekelijk afstand doet van Trump? Tijs gaat onder andere op bezoek bij de Republikeinse staatssenator Ed McBroom.

Woede
Deze staatssenator had de ondankbare taak om onderzoek te doen naar vermeende verkiezingsfraude. Tot woede van Trump concludeerde McBroom dat Joe Biden terecht de presidentsverkiezingen had gewonnen. Ook is hij te gast bij het gezin van dominee Bryan Berghoef, die tijdens zijn campagne voor de Democraten werd bedreigd en belaagd door Trump-fans.

Het nieuwe seizoen van God, Jesus, Trump! is van maandag 24 tot en met woensdag 26 oktober dagelijks rond 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van God, Jesus, Trump! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's