Donald Trump reageert woedend op uitspraak Joe Biden: "Vijand van de staat"

Donald Trump reageert woedend op uitspraak Joe Biden: "Vijand van de staat"

Zondag 4 september 2022 om 19:55

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft tijdens zijn 'Save America' rally in Pennsylvania gereageerd op de uitspraken van Joe Biden. Deze opmerking volgt op een recente tv-toespraak van Biden, waarin de huidige president waarschuwde voor "aanvallen op de democratie".

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Donald Trump</em> reageert woedend op uitspraak <em>Joe Biden</em>: &quot;Vijand van de staat&quot; De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft tijdens zijn 'Save America' rally in Pennsylvania gereageerd op de uitspraken van Joe Biden. Deze opmerking volgt op een recente tv-toespraak van Biden, waarin de huidige president waarschuwde voor "aanvallen op de democratie". Tekst gaat verder onder de video. Donald TrumpEr waren enkele duizenden Trump-aanhangers aanwezig bij de rally. Trump waarschuwde voor "een reactie zoals niemand die ooit heeft gezien" vanwege de doorzoeking van zijn woning in de staat Florida. "Het gevaar voor de democratie komt niet van rechts, maar van radicaal-links", zei de oud-president tegen de juichende menigte. Bekijk de video van The Post Millennial hierboven. Bekijk ook Donald Trump steunt Nederlandse boeren: "Verschrikkelijk wat daar gebeurt" Bekijk deze video » Twan Huys in Op1 over Amerikaanse verkiezingen: 'Groot risico op burgeroorlog' (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Donald Trump reageert woedend op uitspraak Joe Biden: "Vijand van de staat"

Donald Trump
Er waren enkele duizenden Trump-aanhangers aanwezig bij de rally. Trump waarschuwde voor "een reactie zoals niemand die ooit heeft gezien" vanwege de doorzoeking van zijn woning in de staat Florida. "Het gevaar voor de democratie komt niet van rechts, maar van radicaal-links", zei de oud-president tegen de juichende menigte.

Bekijk de video van The Post Millennial hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's