Nieuw op Prime Video: deze films en series verschijnen op november 2022

Nieuw op Prime Video: deze films en series verschijnen op november 2022
Met onder meer Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte

Kijktip :

Het lijkt er de laatste tijd niet op, maar er komen toch echt weer koude perioden aan. De tijd om lekker met een warme deken op de bank te kijken naar je favoriete film of tv-serie. Uiteraard helpen de streamingdiensten daar graag bij met een flinke bak nieuwe content. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2022.

Kijktips van Gids.tv

My Policeman (4 november)

Prime Video

David Dawson, Emma Corrin en Harry Styles in 'The Policeman'. Bron: Prime Video
Het verhaal speelt zich af in Brighton in het jaar 1957. Daar heeft de politieagent Tom Burgess een relatie met de lerares Marion. Tom valt echter op mannen, maar is genoodzaakt dit, omwille van wat de samenleving van hem verwacht, geheim te houden. Hij begint een verhouding met de museumcurator Patrick. Tom verdringt zijn ware gevoelens en trouwt uiteindelijk met Marion. Lees hier waar je vanaf 4 november The Policeman kunt kijken.

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte (11 november)

Prime Video

Ruud Gullit in 'Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte'. Bron: Prime Video
Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte is een reisserie waarin de legendarische voetballer Ruud Gullit op zoek gaat naar de schatten en mysteries van het oude Egypte. Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet dat hij al heel lang droomt van een reis naar het oude Egypte.. Bekijk hier waar je vanaf 11 november Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte kunt streamen.

Mammals (11 november)

Prime Video

In dit 6-delige donker komische drama komen onthullingen en geheimen aan het licht als de complexiteit van het moderne huwelijk en trouw wordt blootgelegd. Wat gebeurt er in een wereld met acht miljard mensen nadat we 'de ware' hebben gevonden? Kunnen we trouw blijven aan de beloften die we nastreven als we tenslotte niet allemaal gewoon zoogdieren zijn? Lees hier waar je vanaf 11 november Mammals kunt kijken.

Geldwolven (14 november)

Prime Video

Frank De Jong is een timide en loyale fraude expert bij LDV verzekeringen. Wanneer hij op een dag in de steek gelaten wordt door zijn vrouw, beslist hij zijn leven drastisch om te gooien. Hij merkt dat eerlijk zijn misschien gewoon te lang duurt en gaat in zee mee zijn absolute tegenpool Chris De Wolf. Deze charmante jongen leeft van dag tot dag en van de kleine oplichtingen die hij pleegt met zijn partner in crime Micky. Bekijk hier waar je vanaf 14 november Geldwolven kunt streamen.

Verder op Prime Video

  • Overdose (4 november)
  • Savage X Fenty Show Vol.4 (9 november)
  • Binnen bij Oranje: Heldenverhalen (16 november)
  • The People We Hate at the Wedding (18 november)
  • Good Night Oppy (23 november)
  • Meet Cute (24 november)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV