Recensie: My Policeman is prachtig drama waar liefde altijd wint

Recensie: My Policeman is prachtig drama waar liefde altijd wint
Met Harry Styles, Emma Corrin en David Dawson

Film :

Vanaf 4 november is de film My Policeman te zien op Prime Video. Terwijl Harry Styles met twee vingers in zijn neus in een half uur weer een Johan Cruijff ArenA uitverkoopt, staat hij ook met zijn blote billen op Prime Video. En dat alles met trots! Lees hier de filmrecensie van My Policeman.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Tom en Marion
Brighton, Engeland in het jaar 1957. Daar heeft de politieagent Tom Burgess een relatie met de lerares Marion. Tom valt echter op mannen, maar is genoodzaakt dit, omwille van wat de samenleving van hem verwacht, geheim te houden. Hij begint een verhouding met de museumcurator Patrick. Tom verdringt zijn ware gevoelens en trouwt uiteindelijk met Marion.

Met Harry Styles (Tom) en Emma Corrin (Marion) in de film 'My Policeman'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,3

Natuurlijk hebben we soorgelijke films als My Policeman gehad. We moeten bijvoorbeeld denken aan Oscarwinnaar Brokeback Mountain, die toch met betere acteurs van doen had. Verhalen zoals deze kunnen ons inziens toch niet vaak genoeg verteld worden. Een integer, mooi en - vooral in de finale - indringende film met een cast die alles uit de kast haalt. Met sterke rollen voor David Dawson en de prachtige Emma Corrin. Harry Styles voelt zich duidelijk als een vis in het water met deze productie en in een uitdagende rol die hem goed staat. De film slaat niet in als een bom, maar door de muziek, sets en verhaal blijft My Policeman wel boeien. Een degelijke en mooie film waar liefde uiteindelijk altijd wint. Drie sterren.

Cast
Naast Harry Styles (Don't Worry Darling) en Emma Corrin (The Crown) zijn ook David Dawson (All The Old Knives) en Rupert Everett (Muse) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Grandage (Red).

Vanaf 4 november 2022 is de film My Policeman te zien op Prime Video. Genre: romantiek, drama. Tijdsduur: 113 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV